Over mij

Graag wil ik mij even aan je voorstellen!

Ik ben Sonja Akkies-Grilk, ik woon in het midden van het land in het mooie waterrijke natuurgebied Loosdrecht. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen van 16 en 13 jaar.

Na 22 jaar in loondienst te hebben gewerkt in verschillende functies, commerciële binnendienst, kantoormanager, secretaresse/management assistent ben ik eindelijk mijn droom gaan waarmaken, namelijk eigen ondernemer worden!

Mijn grote wens is om vanuit huis te werken, zelfstandig te zijn, zelf mijn tijd in te delen en vooral het nieuwe werken te kunnen toepassen. Wel wist ik dat ik soortgelijke werkzaamheden wilde blijven doen. Mijn passie ligt namelijk in het ondersteunen en ontzorgen van mensen zodat zij kunnen richten op hun kerntaken.

Ik heb in 2015 de training ‘Binnen 10 weken een lopend Virtueel Assistent (VA) bedrijf’ gevolgd bij de Academie voor Virtueel Assistenten, hierdoor ben ik goed voorbereid om de stap als eigen ondernemer te kunnen zetten.

Mijn missie is ondernemers te laten werken aan hun bedrijf i.p.v. in hun bedrijf.
De ondernemer moet zich kunnen focussen op zijn/haar core business en moet de randzaken aan mij kunnen uitbesteden. Door mijn jarenlange werkervaring kan en wil ik de zaken integer oppakken en professioneel afhandelen.

Mijn kwaliteiten
Natuurlijk weet ik wat mijn kwaliteiten zijn… Maar tijdens de training ‘Binnen 10 weken een lopend Virtueel Assistent (VA) bedrijf’ was één van de opdrachten dat ik mensen uit mijn omgeving moest vragen wat ze in mij waarderen en waar ik volgens hun goed in ben. Dat is toch mooier om te horen dan dat ik het zelf vertel? Dat wil ik graag met je delen:

Mijn man: Ik waardeer in Sonja haar punctualiteit, haar doorzettingsvermogen en het verzorgende. De zaken waar zij goed in is zijn plannen en organiseren, ontzorgen, helicopterview, hard werken en haar creativiteit.

Mijn vriendin: Sonja staat altijd klaar staat voor iedereen. Ik kan altijd bij haar terecht voor wat dan ook. Sonja is goed in organiseren en plannen, daarnaast is ze creatief, betrouwbaar, sociaal, perfectionistisch en een doorzetter.

Oud-collega teamleider: Sonja staat altijd open voor allerlei acties. Ze toont veel initiatief en geeft haar mening als daarom gevraagd wordt. Daarnaast kun je met Sonja altijd even sparren over iets of haar even gebruiken als uitlaatklep. Haar doorzettingsvermogen en haar flexibiliteit vind ik geweldig, ze kijkt altijd naar mogelijkheden. Sonja kan het gehele traject overzien en daardoor ziet zij de acties/punten welke in de loop naar het doel ook allemaal gedaan moeten worden. Zij denkt echt aan de kleine dingen, de zogenoemde puntjes op de i. Hierdoor is Sonja ontzettend sterk in het organiseren van bijeenkomsten en het meedenken in projecten. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ze zal niet haar mond voorbij praten door het ventileren van vertrouwelijke informatie.

Directrice basisschool (i.v.m. Ouderraad activiteiten): Ik waardeer in Sonja haar vriendelijkheid, haar gedrevenheid en positiviteit. Sonja kan een groot project terugbrengen naar een overzichtelijk en goed werkbaar schema. Zij is altijd gedreven om voor kwaliteit te gaan en ze is heel toegankelijk en een fijn persoon om mee samen te werken.

Kijk voor meer informatie over mij, mijn ervaring en de aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel en natuurlijk ook even bij de testimonials!

text here