Mijn tarieven

Ik werk met urenpakketten om zo samen een goede continuïteit te behouden en samen te werken aan de groei van jouw bedrijf.
Samen bekijken we welk pakket voor jou interessant is en welke werkzaamheden ik jou uit handen kan nemen waardoor jij tijd overhoudt voor je core business.

Je kan mij al inhuren vanaf een paar uur per week!

Mijn pakketten zijn:

√  Pakket 1 – Basis:
Het basispakket is 10-12 uur per maand. Dit is ongeveer 3 uur per week waarin ik veel van jouw dagelijkse management kan verzorgen en jij je eerste tijd kan besparen.

√  Pakket 2 – Fundering:
Het fundering-pakket is 17-21 uur per maand. Dit is ongeveer 5 uur per week waarin ik, naast het dagelijkse management, de uitvoering van de operationele taken uitbreid en zorg dat er een goede structuur is.

√  Pakket 3 – Groei:
Het groei-pakket is 25-29 uur per maand. Dit is ongeveer 7 uur per week waarin ik, naast het dagelijks management en structuur, ook de online marketing (meer) voor je kan opstarten en up-to-date houden.

√  Pakket 4 – Groei Plus:
Het groei plus-pakket is 32-37 uur per maand. Dit is ongeveer 9 uur per week waarin, ik naast bovengenoemde werkzaamheden, tools kan implementeren en zorgdraag dat alles gestroomlijnd is zodat jij de rust hebt om meer te gaan creëren.

√  Pakket 5 – Succes:
Het succespakket is 50-55 uur per maand. Dit is ongeveer 13 uur per week waarin ik, naast alle bovenstaande, zorgdraag dat alle processen en werkzaamheden goed blijven verlopen. Jij kan je helemaal focussen op de strategie, verkoop en leveren van je diensten. Het behouden van een succesvol bedrijf!

De uren die je in een maand niet gebruikt,
neem je gewoon mee naar de volgende maand.

Geen extra kosten:
Buiten deze urenpakketten komen er geen extra kosten bij! Ik werk vanuit huis met mijn eigen apparatuur. Ik ben voor aansprakelijkheid verzekerd en ik heb een grote achterban van andere VA’s waar ik op terug kan vallen voor extra informatie of hulp.

Uiteraard kan je mij ook voor een los project inhuren. Dan bekijken we samen of dit in een uurpakket past of dat ik mijn losse uurtarief offreer.

Wil je graag weten wat de tarieven zijn?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Of als je eerst mijn tarieven wilt weten kan je mij uiteraard ook bellen of mailen.

Tijdens het gesprek gaan we samen bekijken wat de werkzaamheden in jouw bedrijf zijn die zoveel tijd opslokken. Door deze werkzaamheden aan mij over te dragen hou jij  tijd over om echt AAN je bedrijf te werken!  En laat ik die werkzaamheden nu juist het leukste vinden! Dus win-win situatie… Dat moet toch als muziek in de oren klinken?

board-751991_1280

 


Een VA kost je geen geld… 
Maar gaat jou juist
geld opleveren!