Testimonials

Testimonials van mijn vaste klanten:

“Ik ben zo waanzinnig blij met jou! Mede dankzij jou lukt het echt om Healthy Finance naar een hoger niveau te tillen. Je doet geen losse taken, maar je neemt de verantwoordlijkheid voor bepaalde bedrijfsonderdelen gewoon helemaal op je. Dat maakt je een zeer gewaardeerd teamlid! Het begon met managen van de social media. Dat leverde al direct grote resultaten op, zoals lijstgroei en veel meer likes en interactie op Facebook. Vervolgens kreeg je de verantwoordelijkheid voor de online leeromgeving; ik heb daar geen omkijken naar. Maar je doet veel meer. Je beheert alle zaken inclusief de shoppingcart in Autorespond heel nauwkeurig; je bent event-manager op Winstgevende Plannen! en Profit First! De hele organisatie van het event ligt bij jou, vanaf het begin (opmaken salespagina) tot aan het eind (denk aan aftersales) en alles wat daar tussen in zit (zoals ondersteuning en aanspreekpunt op de dag zelf), ik heb er geen omkijken naar!
Je bent super betrouwbaar. Je doet wat je beloofd. Je hebt geen idee hoe fijn (en belangrijk!) dat is. Je bent ook heel nauwkeurig, waardoor ‘we’ niks vergeten, ook al vergeet ik wel eens wat 😉 En last but not least, ik stel je meedenken en pro-activiteit zeer op prijs. Je komt soms met fantastische ideeën waarmee we daadwerkelijk waarde leveren en geld verdienen. Je bent een top-teamlid!”
– Femke Hogema
Healthy Finance & Profit First

 

“Sinds juni 2015 is Sonja werkzaam voor mij als virtueel assistent. We zijn begonnen met een urenpakket van 3 uur in de week en inmiddels is dit uitgebreid naar 7 uur in de week. Ze ondersteunt mij o.a. bij mijn social media, het klaarzetten van blogartikelen en het versturen van nieuwsbrieven. In de toekomst zal zij mij nog gaan ondersteunen bij het opzetten van mijn online training. Tevens is zij mijn ‘back-up’ voor mijn ondernemers tijdens mijn vakantie. Sonja is accuraat, leergierig en proactief. Door haar heb ik meer tijd om mij te focussen op zaken die belangrijk zijn voor mijn core-business. Ik kan met een gerust hart alles aan haar overdragen! Ik beveel haar van harte aan.”
– Kim Minten
Kim Minten

 

“Sonja is dé Virtual Assistant die snapt wat een ondernemer nodig heeft, ze heeft aan een half woord genoeg! Ze pakt het werk heel proactief op. Bij de start van onze samenwerking kreeg ik een lijstje met vragen en suggesties, ik hoefde bij wijze van spreken alleen maar aan te vinken wat ik wel en niet wilde. Ook bedrijfsmatig is ze geweldig, ze heeft haar onderneming tip top op orde. Dat bleek uit het pakket officiële documenten die ik gelijk kreeg. Dat is echt heerlijk, dat je zelfs daar als ‘opdrachtgever’ geen omkijken naar hebt. Sonja verzorgt mijn social media (facebook, twitter en linkedin) en dat doet ze fantastisch. En ze denkt ook bij alles een stap verder, met een marketing mindset kijkt ze naar alle activiteiten en doet suggesties. Ik merk dat Sonja zeer nauwkeurig en precies is, ze legt de lat hoog, daar hou ik van! Samenwerken met Sonja is fijn! Het voelt vertrouwt. Heerlijk dit soort experts in het team.”
– Welmoed Tempelman
OnlineBusinessManager.nl & SuccesvolStartenAlsOnlineBusinessManager.nl

 

Testimonials voor het bouwen en inrichten van Online Academies:

“Ik ben oprecht superblij dat ik Kim en Sonja heb ingeschakeld om mij te helpen bij het bouwen van de online academie voor BreinvriendelijkTrainen. Ze helpen je echt om te zorgen dat je academie er komt! Niet alleen zijn ze superhandig met alle techniek, maar doordat je samen een planning maakt heb je meteen een stok achter de deur om te zorgen dat je zelf op tijd alle input levert. Daarbij denken ze graag met je mee en geven ze nooit op als er technische problemen zijn. Wat mij betreft is dit duo een aanrader!”
– Sergio van der Pluijm
Breinvriendelijk trainen

 

“Afgelopen jaar heb ik de online cursus “Vergroot je omzet” ontwikkeld. Omdat ik zelf en te weinig tijd, maar vooral te weinig kennis had van het technische gedeelte van het maken een online cursus had, heb ik gezocht naar ondersteuning en ben ik bij Sonja van SonVA terecht gekomen.
De samenwerking met Sonja is mij zeer goed bevallen. Sonja heeft de  kennis in huis om een mooie salespage en online cursus te maken en ervoor te zorgen dat alle technische zaken zoals betaling, facturering etc. geregeld is.
Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Sonja altijd bereid is om je vragen te beantwoorden en hierdoor echt ondersteunend voor mij is geweest tijdens het proces van het maken van de online cursus. Het resultaat mag er zijn! Mijn bedrijf heeft nu een prachtige online cursus en sales page. Met dank aan SonVa!”
– Monique Bastinck
eXellenzeacademie.nl

 

“Ik wilde al geruime tijd een onlinetraining ontwikkelen, maar ik had geen idee hoe ik daarmee moest van start gaan. Toen ben ik met Sonja in zee gegaan. Na een eerste kennismaking wist ik meteen dat dit mijn ontbrekende schakel was: van begin tot einde heeft zij al mijn ideeën in een perfect programma gegoten, met heel veel oog voor details (waar ik nooit zou aan denken) en een grote know-how van wat het best werkt.
Mijn onlineprogramma was meteen een schot in de roos en dit heb ik zeker grotendeels te danken aan Sonja!”
– Véronique Lecluyse
Dieet Lecluyse – België