Virtueel Assistent

Wat is een Virtueel Assistent (VA)?
Een VA is een professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) zelfstandig ondernemers ondersteunt. De focus van de VA ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten en is degene die het werk daadwerkelijk voor jou uitvoert.

Wat is het doel van een VA?
Het doel van een VA is om jou, als zelfstandig ondernemer, te ontzorgen zodat jij niet langer bezig bent met allerlei taken waar eigenlijk helemaal geen tijd voor is. De valkuil is vaak dat je toch alles zelf wilt doen. Maar wil jij een bloeiend bedrijf opbouwen en verder aan je bedrijf werken, dan is het slim om een VA (mij dus!) in te huren om zo de groei van je bedrijf te realiseren.

Wat is het voordeel om te werken met mij als VA?
  Als VA ben ik óók een zelfstandig ondernemer, ik weet wat daar allemaal bij komt kijken.
 De kosten voor het inhuren van een VA zijn te overzien! Voor maar een aantal uren per week/maand ben ik al in te huren. Dus vooraf weet jij wat de kosten zijn voor die periode.
  Geen extra kosten zoals personeelskosten, inrichten van een werkplek, computer, reiskosten etc. Dat regel ik zelf!
 Mijn expertise is voornamelijk organiserend, ondersteunend, secretarieel en administratief dus ik ben jouw perfecte ondersteuner om die taken van jou over te
nemen zodat jij meer tijd overhoudt waar jij je echt het liefst mee bezig houdt,
je core business!

Virtueel werken betekent op afstand online werken, dus het maakt niet uit waar
jij gevestigd bent!
Dat klinkt misschien eng maar dat valt in de praktijk erg mee want we hebben talloze mogelijkheden om te communiceren denk o.a. via de cloud, tools, e-mail, telefoon,
Whats App en Skype. En natuurlijk kan ik ook bij jou langs komen voor overleg!

Het zal best even een omschakeling voor jou zijn. Jij weet tenslotte alle ins en outs van jouw bedrijf, jij weet hoe het werkt. Maar hierdoor ben jij wel IN je bedrijf aan het werk in plaats van AAN je bedrijf!

Als je dit herkent dan is het echt tijd om te veranderen.
Dan is het tijd dat ik je ga ontzorgen!

Ik kan echt veel voor je betekenen! Wil je weten met welke diensten ik jou kan ontzorgen? Klik dan hier of neem vrijblijvend contact met mij op!

cropped-the-eleventh-hour-758926_1280.jpg